B&B De Vrijstaten

B&B : Vakantie : Table d'Hôte : Weerribben

 

Overnachten in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Stijlvol genieten van de rust in een uniek natuurgebied: 
B&B appartement of Vakantiehuis

Goddelijk licht”
’De Waterjuffer’: ruime kamer met eigen opgang en badcel voor 2p.

Tuinkamer 'De Waterjuffer' is gesitueerd in de voormalige schuur aan de achterzijde van het woonhuis.  We hebben deze grote zonnige ruimte in de winter van 2017/2018 verbouwd. Er is een ruime badcel in de kamer gerealiseerd met luxe douche en toilet. Daarnaast is er een kleine kitchenette met koelkastje geplaatst zodat gasten zelf koffie en thee kunnen zetten. Het bed is in de kastenwand geïntegreerd zodat er voldoende ruimte overblijft voor een zithoek. Met eigentijdse kleuren is zo een sfeervolle b&b kamer ontstaan die ruim en lekker zonnig is vanwege de vele ramen en dubbele tuindeuren op het zuidoosten. Via deze tuindeuren beschikt 'De Waterjuffer' over een eigen opgang en terras.

Deze locatie kijkt uit over de rietkragen en de bosrand. De ligging in de luwte van het woonhuis zorgt ervoor dat hier in het voorjaar vaak libellen en juffers neerstrijken. In de zomer zingen de rietzanger en karakiet hun lied in het riet. Tijdens de zonsopgang wuiven de rietpluimen in gouden ochtendlicht.

Indeling begane grond

Tuinkamer 'De Waterjuffer' is voorzien van een eigen opgang, De ruime zit/slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, zithoek en kleine kitchenette en is voorzien van een pelletkachel voor kille avonden. De eigen badcel beschikt over een moderne douche en toilet.

Zeer geschikt voor kort verblijf

Deze locatie is zeer geschikt voor kort durend verblijf van een of twee nachten in combinatie met optioneel luxe ontbijt aan onze keukentafel. Voor langer verblijf op basis van self-catering is appartement 'De Zwaan' beter geschikt.

 

Lekker lui? Laat je verwennen met een luxe ontbijt aan onze keukentafel