B&B De Vrijstaten

B&B : Vakantie : Table d'Hôte : Weerribben

 

Overnachten in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Stijlvol genieten van de rust in een uniek natuurgebied: 
B&B appartement of Vakantiehuis

Nieuw fluisterbootje voor gasten

Het heeft even geduurd maar we hebben eindelijk een leuk bootje met elektrische buitenboordmotor aangeschaft. Het onzinkbare polyester bootje is geschikt voor 4 pers. Met de stille fluistermotor de beste manier om de magische natuur van de Weerribben te ervaren.

Het bootje is te huur voor een hele dag of een dagdeel. Naar wens kunnen we ook een goed gevulde picknickmand verzorgen. Vooral interessant voor mensen die juist in de avonduren van de stilte willen genieten want de meeste verhuurbedrijven verwachten dat hun bootjes aan het einde van de dag ingeleverd worden.