B&B De Vrijstaten

B&B : Vakantie : Table d'Hôte : Weerribben

 

Overnachten in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Stijlvol genieten van de rust in een uniek natuurgebied: 
B&B appartement of Vakantiehuis

Nieuw fluisterbootje voor gasten

Het heeft even geduurd maar we hebben eindelijk een leuk bootje met elektrische buitenboordmotor aangeschaft. Het onzinkbare polyester bootje is geschikt voor 4 pers. Met de stille fluistermotor de beste manier om de magische natuur van de Weerribben te ervaren.

Het bootje is te huur voor een hele dag of een dagdeel. Naar wens kunnen we ook een goed gevulde picknickmand verzorgen. Vooral interessant voor mensen die juist in de avonduren van de stilte willen genieten want de meeste verhuurbedrijven verwachten dat hun bootjes aan het einde van de dag ingeleverd worden.

Winter in de Weerribben, Schaatsen!

Januari was een mooie koude wintermaand met prachtige plaatsjes. Op het moment dat de vorstperiode inviel was het mistig dus werden we in de daaropvolgende dagen getrakteerd op prachtige landschappen bedekt met een laag rijp. Tussen de vorstperiode door hadden we af en toe een dag dooi maar het vroor toch voldoende om schaatsliefhebbers volop te laten genieten van dit schaatsparadijs.  

Op moment van schrijven loopt de temperatuur op en geven de voorspellingen aan dat het feest voor nu over is. Maar wie weet wat februari nog gaat brengen...

Tijdens het begin van de vorstperiode waren de Weerribben bedekt met rijp. Net een sprookje...

Tijdens het begin van de vorstperiode waren de Weerribben bedekt met rijp. Net een sprookje...